Privacy Policy

Wanneer u onze site bezoekt verzamelen we gegevens voor verschillende doeleinden.

Wij respecteren uw privacy en zorgen ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Persoonsgegevens

Nieuwsbrief: als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief verzamelen wij uw naam en email adres. Wij gebruiken deze gegevens alleen om u te informeren voor deze shop.


Wij bieden u het recht om uw persoonsgegevens in te zien en u heeft het recht om uw persoonsgegevens te corrigeren. Hierdoor kunt u contact met ons opnemen.

Bestelling:

Wij vragen voorts drie soorten gegevens van uw: identiteit-, betaal- en verkeersgegevens.

Identiteitsgegevens
Deze gegevens geeft u op tijdens het doen van een bestelling:

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Deze gegevens gebruiken we om uw bestelling te verwerken en het pakket zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Via het opgegeven email adres informeren wij u over de status van uw bestelling.

Betalingsgegevens
Bij registratie van betalingsgegevens noteren we alleen uw betaalwijze. Bij betaling via iDeal worden uw bank gegevens opgeslagen bij de betaal provide (in die geval Mollie.nl) en bij betaling via Paypal wordt uw email adres opgeslagen bij Paypal.

Bezoeken van de site.
Tijdens uw bezoek aan onze site gebruiken wij Cookie's en uw IP adres. Deze zijn nodig om u te kunnen voorzien van "recent bekeken producten door u" en /of uw winkelwagen te kunnen vullen. Deze gegevens worden verder niet door ons verwerkt

Wet bescherming persoonsgegevens
Wij handelen volgens de wet bescherming persoongegevens en doen er al het redelijke aan om uw gegevens te beschermen. Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met derden, uitgezonderd die gegevens die noodzakelijk zijn om uw pakket te kunnen versturen (denkt u aan uw adres/postcode die wij delen met de vervoerder zoals PostNL).

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u ons altijd bellen of bereiken via het contact formulier.